articole

Care sunt cele mai populare jocuri de cazino din lume

By
on
09/07/2020

Cazinourile online și cele fizice oferă de obicei o sumedenie de jocuri de noroc din care poți alege ca și jucător. Sunt zeci de forme de poker și alte jocuri cu cărți, de exemplu, la fel și mai multe variante de ruletă, sloturi și o gamă de alte jocuri mai puțin populare. Când vine vorba despre un top al celor mai populare jocuri de cazino din lume, acestea pot varia în funcție de țara sau zona de pe glob în care se întocmește lista. În general însă, cele cinci jocuri de noroc de mai jos sunt, în majoritatea cazinourilor, cele mai des jucate jocuri din ofertă.

Locul 5 – Zaruri

Denumirea în engleză a acestui joc este “craps”, adică zaruri. Așa cum îi spune și numele, jocul are la bază acțiunea de a paria pe deznodământul posibil odată cu aruncarea zarurilor pe masa de pariu. Ce îl face atât de popular? Simplitatea regulilor, așa cum o să vedeți că este cazul cu mai toate jocurile de pe această listă. Pariezi pe un număr pe care zarul sau zarurile îl pot reda, arunci zarurile și, dacă ai nimerit, câștigi suma pariată de câte ori se plătește pariul. Nimic mai simplu, motiv pentru care jocul de zaruri rămâne unul dintre cele mai populare din întreaga industrie a jocurilor de noroc, atât cea online, precum și cea din cazinourile fizice.

Locul 4 – Baccarat

Iată un joc de noroc popular la început într-o anumită parte a lumii, mai exact China, dar care de-a lungul vremii și-a făcut un renume și printre jucătorii din Europa sau chiar America. Baccarat este un joc atipic. Asta pentru că, în loc să pariezi pe o combinație de cărți sau de numere aparte, pariezi pe unul dintre cele două personaje imaginare ale jocului, jucătorul sau bancherul. Sau pe egal, dacă te simți de-a dreptul norocos. La baccarat, regulile sunt simplu de înțeles, iar jocul este unul alert, fapt ce îl face extrem de atrăgător pentru majoritatea jucătorilor.

Locul 3 – Poker

Când vine vorba despre jocuri de noroc populare pe întreaga planetă, puține jocuri îi iau fața pokerului clasic. Jucat cu două, trei sau cinci cărți, pokerul este de departe cel mai popular joc mai ales printre cei care descoperă pentru prima dată lumea cazinourilor. Scopul jocului este să ai cea mai bună combinație de cinci cărți de la masă posibilă, formată din o mână pe care o primești de la dealer și de obicei alte câteva cărți decartate pe masa de pariere.

Locul 2 – Ruleta

Cu o istorie de mai bine de 200 de ani, ruleta este acel joc de care toată lumea a auzit și pe care mai toată lumea l-a jucat, într-un fel sau altul, măcar o dată în viață. Ruleta se joacă extrem de ușor: pariezi pe unul sau mai multe dintre cele 36 de numere de pe ruletă, sau pe culoare, pe par sau impar, dar și pe alte posibile combinații. Dacă bila albă aterizează pe unul dintre numerele sau combinațiile alese de tine în pariu, ai câștigat. Dacă nu, ai pierdut. Un joc mai simplu decât ruleta nici că s-ar putea inventa. Motiv pentru care ruleta a fost, este și probabil că va rămâne mult timp de acum încolo în topul celor mai jucate jocuri de noroc din mai toate cazinourile de pe glob.

Locul 1 – Blackjack

Cel mai renumit joc de noroc din lume are mai multe filme realizate în numele lui. A capturat inimile a milioane de jucători nu doar datorită peliculelor filmate la Hollywood cu jocul în prim plan, ci mai ales datorită divertismentului și aspectului antrenant al jocului în sine. La blackjack, dealerul îți oferă două cărți la început, în timp ce lui își decartează același număr de cărți.

O carte vine cu fața în jos, iar cea de-a doua cu fața în sus. Scopul tău ca jucător este să ajungi cât mai aproape sau să egalezi suma de 21 cu cărțile pe care le ai în mână. Asta în timp ce bați dealerul și te asiguri că nu sari de această sumă magică. Dacă ai sărit, ai pierdut. Dacă ai nimerit exact 21 de puncte cu cărțile din mână, ai blackjack!

TAGS
RELATED POSTS