articole

Beneficii dacă ești pasionat de jocuri de noroc

By
on
09/07/2020

Jocurile de noroc sunt de multe ori asociate cu efectele negative pe care le crează în cazul unora dintre jucători. Din fericire însă, o mică parte din pasionații de poker, ruletă sau blackjack se confruntă cu asemenea efecte. În general, majoritatea jucătorilor de jocuri de noroc se bucură de acestea la maximum. Chiar dacă nu pare, jocurile de noroc vin cu anumite beneficii pentru cei care știu să se bucure de ele în mod cumpărat.

Iată pe scurt care sunt cele mai importante beneficii pe care le vei deprinde după ce vei juca o perioadă de timp jocuri de noroc:

  • -Îți poți contura veniturile lunare
  • -Poți deprinde o carieră jucând din ce în ce mai bine
  • -Ajungi să te bucuri de o minte agilă
  • -Te poți destinde imediat, oriunde ai fi

Să le luăm pe rând pe fiecare.

Beneficiul #1: Un plus la venitul lunar

Jucătorii de poker începători vor pierde bani la început. Acesta este adevărul pur și nefiltrat. Însă asta nu înseamnă că trebuie să se lase păgubaș încă de la primele ture de joc. Dacă încep să descopere tainele jocului, aceștia vor începe să vadă și lumina de la capătul tunelului, chiar mai repede decât s-ar aștepta. Lumina fiind acel mic profit din sumele pe care le joacă. Dacă dau dovadă de ambiție și au timp de investit în joc, amatorii de poker, ruletă sau sloturi își pot rotunji veniturile lunare cu sume decente de bani din pasiunea lor.

Beneficiul #2: Carieră din jocuri de noroc

Probabil că nu există român cu internet sau televizor care să nu fi auzit de Daniel Negreanu. Este unul dintre cei mai bine plătiți jucători de poker din lume, însă la fel ca și restul lumii, și Daniel a pornit de jos cu pokerul. A încercat, a pierdut bani, după care a început să câștige. Să își clădească nu doar un renume, ci și o strategie de joc. Dacă Negreanu a putut, oricare jucător amator aspirant poate dezvolta o carieră din poker sau oricare alt joc de noroc.

Beneficiul #3: Minte mai agilă

Să joci jocuri de noroc nu înseamnă doar că trebuie să fii o persoană norocoasă. În multe cazuri, jocurile de noroc țin mai ales de cât de pregătit este jucătorul din punct de vedere psihic. Ține de răbdare, agilitate, o minte liniștită, calmă, ca suprafața unui lac perfect nemișcat. Jucând în mod constant aceste jocuri, îți dezvolți de la sine o minte pe cât de liniștită, pe atât de agilă atunci când trebuie să iei decizii importante. Atât în joc, cât mai ales după, în viața zilnică.

Beneficiul #4: Relaxare oriunde, oricând

Un beneficiu clar al jocurilor de noroc este cel al relaxării. Fie că joci pe bani sau nu, fie că o faci contra amicilor sau a unui calculator, jocurile de noroc sunt modul ideal de a-ți petrece câteva ore într-o sâmbătă seara, dacă nu ai alte planuri. Te ajută să te destinzi, să te distrezi și să faci ceva de care cu siguranță toată gașca ta se va bucura.

TAGS
RELATED POSTS