articole

Jocurile de noroc, afacerea secolului

By
on
09/07/2020

Jocurile de noroc ne sunt cunoscute multora dintre noi ca un mod în care ne putem petrece câteva ore alături de amici într-o seară de vineri. Jucăm fie un poker pe pedepse, fie învârtim de o mini ruletă cumpărată de la magazinul din colț, care vine cu pahare de shot-uri pentru câștigători. Însă pentru foarte multă lume, jocurile de noroc nu mai au de mult nimic de-a face cu norocul.

Vorbim aici despre jucătorii profesioniști și mai ales despre cei care au decis să facă o afacere din exploatarea jocurilor în sine. Proprietarii de cazinouri din toată lumea se mândresc cu afaceri bune, stabile și mai mereu profitabile, care se autosusțin și care le aduc satisfacție profesională și financiară mereu.

Online vs. Offline

Bătălia în afacerea cu jocuri de noroc se dă între cele virtuale și fizice. În online, o afacere cu jocuri de noroc presupune un site web extrem de bine pus la punct, care să le permită jucătorilor să își folosească datele personale cum sunt cardurile bancare în deplină siguranță, dar și un design plăcut, cumpărarea de jocuri noi și inovatoare, un serviciu de relații cu clienții excelent și multe alte elemente.

La fel se întâmplă și în mediul fizic, în sălile de jocuri de noroc. Licențe pentru fiecare aparat, ruletă, masă de poker și slot, angajați care să aibă grijă de sală, capital pentru premii, contabili, o sumedenie de particularități pe care, ca proprietar de sală, trebuie să le ai în vedere și să le implementezi ca la carte. În bătălia dintre online și offline, câștigător e cel care știe ce i se potrivește mai bine ca afacere. Nu există un lider clar între cele două forme de afacere.

Nișă sau puțin din fiecare

Există două tipuri de afaceri cu jocuri de noroc pe care le poți găzdui în cazinoul tău online sau la locație. Primul fel este cel al cazinoului de nișă. Mai exact, te axezi pe un singur tip de jocuri și pui preț pe acestea în mod deosebit. De exemplu, deschizi cea mai tare sală de păcănele din oraș.

Al doilea fel, cel mai popular, este cel care implică să ai puțin din fiecare. Dacă pariezi pe acest tip de afacere, vei oferi și păcănele, și o masă de ruletă, și video poker sau alte jocuri, toate sub același acoperiș. Important aici este să oferi calitate chiar și atunci când ai în portofoliu o gamă variată de jocuri. Aceleași principii se aplică și la portalurile de jocuri online.

Profit din calitate și respect față de jucător

Cum fac profit diferitele săli de jocuri sau cazinouri online? Totul pornește de la acapararea unei baze de clienți fideli. Cum se realizează o asemenea bază de clienți? Exact la fel ca în cazul oricărei alte afaceri din lumea asta. Prin oferirea unor produse de calitate, în acest caz jocuri de noroc populare, ușor de parcurs și cu termene de joc clar stabilite, respectarea jucătorilor indiferent de sumele pe care le joacă și oferirea unor servicii auxiliare de calitate, relații cu clienții, plata cu cardul bancar, băuturi gratuite la sala de jocuri, etc. profitul va veni în mod natural atunci când toate aceste cerințe sunt îndeplinite.

TAGS
RELATED POSTS